Szerintem már sokakkal előfordult, hogy skype-on cseteltek valakivel, elküldtek egy sort, de azonnal meg is bánták. Szerették volna kitörölni, vagy legalább kicsit átírni. Nos, jó hírem van! Van erre lehetőség.

Természetesen nem lehet az egész szöveget módosítani, de az utolsó elküldött sort lehet. Mindig. És egyszerű is.

Csak nyomjuk meg a felfelé nyilat a billentyűzeten, és az üzenősávban megjelenik az előző mondat, valamint ez, és az eredeti mondat is sárgás hátteret kap. (2. kép)

Módosítsuk a szövegnek azt a részét, amit szeretnénk (3. kép), majd egy Enterrel küldjük el újra. Ekkor módosul a korábbi sorunk, és a sor mellett egy kis ceruza ábra jelzi, hogy az üzenet meg lett változtatva. (4. kép)

Ha a teljes sort szeretnénk módosítani, ott kicsit trükközni kell, ugyanis ha kitöröljük az összes karaktert, akkor a program semmisnek veszi a javítási próbálkozást. Ezt úgy lehet megkerülni, hogy mindent kitörlünk, de egy karaktert meghagyunk a sor legelején. Beírjuk az új üzenetet, visszaugrunk a sor elejére, és kitöröljük az otthagyott fölösleges karaktert (5. kép), majd egy Enterrel elküldjük. És meg is változott az egész sor. (6. kép)

Skype

css.php

Pin It on Pinterest

Share This