Ahogy egy korábbi bejegyzésben már kifejtettem, fontos szerepe van a védelemnek abban, hogy a gépünk tiszta maradjon. Álljon itt most két tipp, hogyan tudunk kicsit spórolni a védelmen úgy, hogy az továbbra is a lehető legjobb legyen.

  1. Norton 360 és Saturn
  2. A Norton csomag legfrissebb 4-es verziójának hivatalos ára a 65 Euro (~18.000 Ft), a frissités is 55 Euro (~15.000 Ft), boltokban a hivatalos ára is ezek körül mozog.

    A Mammut II-ben lévő Saturn áruházban azonban már 10.000 Ft-ért hozzájuthatunk az egyel korábbi verzióhoz. Ebből lényegében nekünk csak a termékkódra lesz szükségünk, a legújabb verzió próbaváltozatát meg letölthetjük a Symantec weboldaláról, és a 30 napos próbaidő lejárta után csak be kell pötyögnünk a megvett kódot. És máris spóroltunk 45%-ot. 🙂

    Az eljárás teljesen legális, mert aki megvett egy hivatalos Norton 360-at, az jogosult a későbbi frissítésekre. A licenszszerződés alapján 3 gépre telepíthetjük a programot.

  3. NOD32 / ESET Smart Security és Chip / PC World magazin
  4. A magazinok jó fejek, mert rendszeresen rendelkezésre bocsátanak (egy hónapig védelmet nyújtó) kódokat egyes védelmi programokhoz, többek között az ESET Smart Security-hez is.

    Mindkét magazin egyéves előfizetési díjából ugyan kijönne egy teljes biztonsági csomag, viszont havonta kapunk mellé cikkeket, híreket, 2-3 teljes verziós programot és 1-2 DVD-nyi egyéb programot is. És ugyanazzal a kóddal gyakorlatilag akárhány gépre telepíthetjük a programokat. Csak ne felejtsük el havonta frissíteni a kódokat. (Ez már nem jár telepítéssel.)

Védelemre fel!

biztonság, ESET, Norton, védelem

css.php

Pin It on Pinterest

Share This