A Facebook leválasztása a Skype-ról aránylag egyszerű. De a Facebookból beemelt kapcsolatok, akikre ezután már “nincs szükség”, még mindig ott maradnak. Itt vannak a lépések, hogy hogyan lehet teljesen leválasztani a Skype-ról a Facebook-ot.

1. lépés: Facebook leválasztása a Skype-ról

 1. Lépj be a Skype-ba
 2. A főképernyőn, (megosztott ablakos képernyő esetén Nézet > Skype home) kattintsunk a fogaskerékre a jobb oldalon és válasszuk ki a Facebook-fiók leválasztása lehetőséget.
  skype-facebook-01
 3. Ellenőrizd, hogy a Facebook fiók tényleg le lett-e választva. Kattints a fogaskerékre, és ha azt látod, hogy Csatlakozás a Facebookhoz, akkor igen.

2. lépés: A Skype app eltávolítása a Facebookról

 1. Lépj be a Facebook fiókodba
 2. A jobb felső sarokban kattints a kis nyílra, majd válszd a Beállításokat.
  skype-facebook-02
 3. A beállítások oldalon a bal oldali menüben kattints az Alkalmazásokra. Ha a listában nem látszik a Skype, akkor még rá kell kattintani az Összes megjelenítése feliratra.
  skype-facebook-03
 4. Keresd meg a Skype-ot és kattints a jobb oldali X-re, a felugró ablakban pedig erősítsd meg az eltávolítást.
  skype-facebook-04

3. lépés: Facebook kapcsolatok eltávolítása a Skype-ból

 1. Lépj ki a Skype-ból és zárd be az alkalmazást teljesen. (Jobbkattintás az értesítési sávban lévő ikonra, és ott Skype bezárása.)
 2. Nyisd meg az intézőt és állítsd be, hogy látszódjanak a rejtett mappák és fájlok. (Eszközök menü > Mappa beállítások > Nézet fül > Rejtett fájlok, mappák és meghajtók mutatása (kb. 8. sor), majd OK.)
 3. Menj a C:\Felhasználók\{windows felhasználónév}\AppData\Roaming\Skype\{Skype felhasználónév} mappába. (Értelemszerűen az egyes felhasználónevek behelyettesítendőek.)
 4. Töröld a main.db és a main.db-journal fájlokat. (Lehet, hogy az utóbbi már nincs is ott.)
 5. Indítsd el a Skype-ot és lépj be. Haa partnerlistád nem látszana, akkor lépj ki és lépj be újra.

Ha minden jól sikerült, akkor ezután a Facebook kapcsolatok már nem fognak többet látszani.

css.php

Pin It on Pinterest

Share This